Skip to content
Pieter og Katarina

I øvrigt var en af de højdepunkterne på vores tur til Sjælland en mellemlanding i Ubby.

Miriam/Holistiskpleje.dk har en flydetank som vi fik lov til at benytte. Det var en helt utrolig oplevelse at være vægtløs i flydetanken. Det gav associationer til både svedehytte og hvordan det mon er at ligge i livmoderen. Hvis du har lyst til at prøve det, kan det varmt anbefales! P.s. Miriam giver også en skøn Holistisk Kropsbehandling.

Michael S

I would like to share a unique experience I and my partner had recently at Holistispleje.dk, a session in a floating tank followed by a Holistic Body Treatment/Rainbow Chakra Sound Therapy.

Following the welcome, where Miriam connected and interacted with us, we moved into the massage room which was light with candles, music, fresh fruit and refreshments. A very relaxing and sensually stimulating room to be in.

First we went for the floating session. The water was body temperature and with the salinity, we floated in total darkness. Soft music was played for the first 30 min. to allow us to relax and go deep into ourselves without any noise from the outside or sensation from our bodies. The next 40 min there was complete silence which allowed the mind to travel as the only sensation was our energy that filled the tank.

I had never felt such peace and calm as I did in the floating tank. It also allowed me to feel the energy circulation in my body and to focus it. At the end of the 70 min, soft music started to play and I found it difficult to stand as my body was completely relaxed.

After a shower and some refreshments, we laid down on the massage tables and Miriam combined an intuitive Rainbow Chakra Sound Therapy with a Holistic Body Treatment. She worked on us simultanously and massaged/removed any tention that may have remained in us. It was amazing to experience the flow of energy and sensing the difference in energies in the body energy fields (chakras).

If you ever have the chance to visit Miriam at Holistiskpleje.dk and book a session or Combi Journey, I can highly recommend it!

Thanks Miriam, I am truly grateful!

Thomas Smith Winther

Floating i sig selv, er en intens måde at komme i kontakt med sin krop på.

Normalt er vi holdt og presset at tyngdekraft og egen muskelbevægelse, presset ned til at fylde en form “et nummer for lille”. I saltvandsbadet holder væsken mig, så kroppen rent faktisk kan slappe af – og jeg “falder ud” af den for lille form. Afslappelsen bliver en lang, rolig udstrækning, der mere har karakter af at kroppen folder sig ud, end at man presser et stræk igennem og presser/går over grænser.

Selv efter års arbejde med fysisk træning, åndedræt og mental arbejde, var jeg dybt forundret over niveauerne af afslappelse og dermed ro, jeg fandt. Ro, nydelse og fred i kroppen. Ligeledes kunne jeg registrere anspændte områder og niveauer, som jeg ikke var klar over. Overordnet – som et langt intenst morgenstræk efter tusindnætters søvn. Jeg bruger det fortsat. Kombineret med massage og berøring, fik oplevelsen en anden tone. Den blev generelt forstærket og personligt forankret. Den menneskelige berøring i massagen, inddrog og vækkede personlige aspekter og i den meget stærke åbning som flydetankens afslappelse havde frembragt, kom også meget dybtliggende reaktioner til overfladen og spillede sig ud. Sindet og krop erkendte nu det samme. Dualiteten mindskedes og helheden forstærkedes. Oplevelsens summede i mig i lang tid og der var mange vinkler at arbejde videre selv. Jeg oplevede en stort, trygt, kærligt og kompetent rum her, hvor der var plads til at være. Oplevelsen var meget tankevækkende og sank meget dybt. Jeg kan varmt anbefale det.

Selvtillid tilbage

Kære Miriam

Jeg har besøgt dig et par gange de sidste par måneder – en slags jubileum. I den anledning skal du have en lille taknemlig hilsen fra mig – en man på 75 år, som ikke havde haft berøring i 15 år. Selvfølgelig savnede jeg det, men jeg troede, jeg var for gammel, havde heller ikke nogen selvtillid.

Så hørte jeg om Holistisk Kropsbehandling og Flyde terapi og tænkte at det måske var noget for mig og opsøgte dig. Det var en beslutning, jeg ikke kom til at fortryde! Hvert besøg hos dig har været en stor oplevelse!

Du har en fantastisk indlevelsesevne, som giver én både en stor fysisk, men også spirituel oplevelse. Du kender min krop, du genkender mine følelser, således at du fører mig ud på en vidunderlig rejse. Jeg taler ikke om en rejse alene, nej, du er med, du giver så meget af dig selv. Derfor min stor taknemlighed!

Noget af det der har gjort stort indtryk på mig, er, at du kan skabe forbindelse til mig ”bare” ved hjælp af dine øjne og din berøring, som går lige ind i sjælen på mig og forplanter sig i hele kroppen. Da oplever jeg en skøn forbindelse til min indre kerne.

Og så er du et dejligt menneske at være sammen med. Jeg føler mig afslappet med dig – du er ligefrem, god at tale med og har en dejlig humoristisk sans, som jeg sætter stor pris på!

Du har givet mig min selvtillid tilbage. Jeg glæder mig til flere besøg hos dig!

Beskrivelse af min oplevelse

Jeg har indtil nu modtaget 3 behandlinger hos Miriam/Holistiskpleje.dk

Forinden havde jeg læst om – og sat mig ind i – hvad sessionerne gik ud på, uden jeg dog havde fået det afprøvet.

Jeg kom til min første behandling, efter en stor sorg og et tab af min nærmeste – i stor ubalance med mig selv. Det blev anledningen til, at jeg gjorde alvor af at bestille tid til en behandling for at afprøve, om det kunne hjælpe mig. Jeg var så langt ude, at noget måtte der til for at jeg kunne komme videre.

Jeg var slet ikke i tvivl om, at det var netop sessionerne hos Miriam jeg havde brug for, da jeg var meget optaget af behandlingsmetoden og det Holistiske syn bag.

Min første oplevelse var, at den professionelle behandling – og de former den foregik under – var helt ideel for mig, og den gav mig en fornemmelse af ”at komme tilbage til livet”. Jeg følte at livet kan være fantastisk og at jeg helt sikkert måtte fortsætte forløbet hos Miriam!

De efterfølgende behandlinger (Holistisk Kropsbehandling og Lyd-/Åndedræts terapi) har betydet, at min psyke og min livsindstilling har ændret sig væsentligt. Jeg har genfundet gnisten og glæden ved livet!

Tusind tak Miriam!

Nyt menneske

Hej Miriam!

Da jeg sidste gang var hos dig, prøvede jeg din Holistisk Kombi Rejse, med Holistisk Vandterapi, Chakra Lydterapi og Holistisk Kropsbehandling.

Det var en helt ubeskrivelig oplevelse, noget så afstressende og fordybende har jeg aldrig prøvet før!

Alle der har tendens til stress og uro SKAL give sig selv denne fantastiske oplevelse.

Jeg er selv blevet til et helt nyt menneske!

Opfordring

Opfordring til alle kvinder og mænd i dette land!

Prøv en af Miriams Holistiske sessioner! Jeg har selv været til behandling hos Miriam flere gange, sidste gang i kombination med en times afslapning i hendes Flydetank med kropsvarmt saltvand.

For mig har også denne Flydeterapi været helt fantastisk. Kombinationen af den, med Åndedrætsterapi og Lydterapi, har været meget forløsende og forandrende for mig og også for mit samspil med min kone. Hun er meget tilfreds med de forandringer som Miriam har iværksat i mig og jeg kan selv mærke, at Miriams behandlinger, løser op i gamle spændinger, præstationsmønstre og tilbageholdelser.

Jeg er begejstret. Tak Miriam, tusind tak. Du har givet mig meget for pengene. Jeg kommer igen!

Life-changing

Miriam gives treatments and exercises for a strong and true relationship to yourself, your partner, towards other people and your life as a whole.

I´m amazed. Impressive and surprisingly fast effects with Unique Holistic methods/sessions.

It may sound dramatic, but you probably won´t be the same person any more once you´ve visited Miriam.

Other effects are a healthier approach to sexuality, greater empathy and compassion.

A feeling of community with the rest of the World.

Life-changing, definately!

Unik oplevelse

At besøge Holistiskpleje.dk hos Miriam er en helt unik oplevelse, som jeg har erfaret forskelligt for hver gang jeg har prøvet det!

Efter f.eks. en Flydeterapi har jeg oplevet både meget ro, glæde eller en intens sårbarhed.

Men ens for alle Holistiske sessioner er, at jeg bliver meget åben og det er tydeligt at sindet bliver stimuleret på en aldeles anderledes måde end i det daglige.

Jeg kan varmt anbefale at bestille en Holistisk Kombi Rejse, idet det fysiske og psykiske udbytte bliver væsentligt forstærket.

Glæder mig til næste session!