Skip to content

Miriam’s lidenskab for at støtte mennesker i deres trivsel og hendes interesse for alternativ sundhedspleje, bragte hende fra sin rejse som massage terapeut, til at åbne dørene til Holistiskpleje.dk, hvor hun kombinerer sine massage- og meditationserfaringer med Holistisk pleje.

Miriam er uddannet idræts lærer, fysiurgisk sports massør med speciale trigger punkt massage, afspænding, holistisk og tantra massage, dynamiske medtitationer, lydterapi og vandterapi.
Hendes baggrund og erfaring som krops terapeut leder til en intuitiv forbindelse og forståelse af kroppen.

Hendes styrker er at mindske smerter og øge mobiliteten og afslapning.
Ved at mærke ind til kroppen og anvende brede, dybe og langsomme tryk samt strækninger, er hun i stand til at igangsætte dybtgående afspænding og fremkalde længere varende lindring og velvære.

Miriam tilbyder bæredygtig Holistisk pleje/krops terapi.
Hun kan kombinere sine tilbud i en personlig session: en fusion af behandlinger tilpasset netop kundens specifikke behov.
Dette giver hendes klienter mulighed for at udvikle en dybere forbindelse med deres egne sanser og kerne styrker.

Miriam betragter Holistiskpleje som en måde at udleve sit livs formål.
Hun fortolker det som en dans med livet, en flydende bevægelse af energi… at være i flow!
Hun er taknemlig for friheden Holistisk massage har givet hende og masserer selv med omhu og integritet.
Med stor teknisk kunnen og en fantastisk tilstedeværelse i hele sessionen, hjælper hun bringe bevidsthed til hendes klienter og bidrage i den helbredende proces.
Miriam forstår, at vi hele tiden bliver udfordret både mentalt og fysisk og tager sin passion og viden med i hver session.

Ved at indføre Holistiskpleje sessioner, begiver hun sig ud på sit livs værk: at være til tjeneste for at hjælpe andre med at få en bedre livs kvalitet.
Hun tilbyder sine kunder trygge rammer og en sikker havn for at modtage Holistisk pleje!