Skip to content

Kære Miriam

Jeg har besøgt dig et par gange de sidste par måneder – en slags jubileum. I den anledning skal du have en lille taknemlig hilsen fra mig – en man på 75 år, som ikke havde haft berøring i 15 år. Selvfølgelig savnede jeg det, men jeg troede, jeg var for gammel, havde heller ikke nogen selvtillid.

Så hørte jeg om Holistisk Kropsbehandling og Flyde terapi og tænkte at det måske var noget for mig og opsøgte dig. Det var en beslutning, jeg ikke kom til at fortryde! Hvert besøg hos dig har været en stor oplevelse!

Du har en fantastisk indlevelsesevne, som giver én både en stor fysisk, men også spirituel oplevelse. Du kender min krop, du genkender mine følelser, således at du fører mig ud på en vidunderlig rejse. Jeg taler ikke om en rejse alene, nej, du er med, du giver så meget af dig selv. Derfor min stor taknemlighed!

Noget af det der har gjort stort indtryk på mig, er, at du kan skabe forbindelse til mig ”bare” ved hjælp af dine øjne og din berøring, som går lige ind i sjælen på mig og forplanter sig i hele kroppen. Da oplever jeg en skøn forbindelse til min indre kerne.

Og så er du et dejligt menneske at være sammen med. Jeg føler mig afslappet med dig – du er ligefrem, god at tale med og har en dejlig humoristisk sans, som jeg sætter stor pris på!

Du har givet mig min selvtillid tilbage. Jeg glæder mig til flere besøg hos dig!